Zangles

Docente

Monia de Swart studeerde in 1999 af aan Mountview Theatre School te Londen, na een 3 jarige fulltime musicalopleiding. Na haar studie heeft ze zich verder bekwaamd in de alom geprezen EVT zangmethode. Naast haar werkzaamheden als zangdocent, geeft zij ook musicalcursussen/workshops, is ze artistiek leider van theatergezelschap Monkey Musical en dirigente van Vocal Group Rose en Popkoor SisterAct. Tevens is zij zangeres bij verschillende bands waarmee ze wekelijks de podia op stelten zet (oa. De Directie)

monia zang

Wanneer?
De privélessen worden gegeven in Asperen op maandag, dinsdag  tussen 12.00 en 22.00 uur, op woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur en op donderdag tussen 14.00 en 22.00 uur

Wat houdt het in?
Zangles is voor iedereen anders, omdat elke stem uniek is, en dus een unieke benadering nodig heeft, al zijn er natuurlijk basistechnieken die voor iedereen hetzelfde zijn.

In de zangles beginnen we meestal met het losmaken en opwarmen van de stem. Daarna wordt er gewerkt aan verschillende technische onderdelen, bijvoorbeeld de ademhaling, het bereik, zorgen dat er niet geforceerd gezongen wordt etc.

Maar….er is ook heel veel aandacht voor het zingen van je favoriete nummers, want dat is tenslotte waar het om gaat! En je zult merken, hoe meer je oefent, hoe sneller je vooruit gaat. En wat is er nou leuker dan zingen ;-D

lesruimte Asperen

Voor wie?

De zanglessen zijn voor iedereen vanaf 9 jaar* met een passie voor zingen. Het maakt hierbij niet uit of je al jarenlange ervaring hebt in bands, of dat je alleen maar thuis onder de douche zingt.

 

Prijzen?zingende dames 1

Privē les 30 minuten € 21,00
Privē les 45 minuten € 32,00
Privē les 60 minuten** € 40,00

 

 

* kinderen jonger dan 9 jaar kunnen ook op zangles, maar altijd in overleg met de docent
** de les van 60 minuten is alleen voor gevorderden

De lessen zijn 1 x per week of 1 x per twee weken. (1x per maand kan alleen na overleg en is alleen bedoeld voor ver gevorderden.