Gitaarles

Kees gitaarDocent

Kees Walravens studeerde in 1983 af aan het Tilburgs conservatorium, na de studie klassiek gitaar. Sinds midden jaren ’80 heeft hij zijn eigen lespraktijk in klassiek en elektrisch gitaar. Daarnaast is Kees al vanaf de late jaren ’70 aktief als sologitarist in verschillende bands, waaronder Mirror, Lethe, Looking for Clues en De Directie.


Wanneer?

De privélessen worden gegeven in Asperen op maandag en dinsdag en woensdag tussen 12.00 en 22.00 uur

Wat houdt het in?
Je kunt kiezen voor klassiek  of elektrisch gitaar. Hoewel het natuurlijk allebei gitaren zijn, is de benadering van het instrument heel verschillend.

Bij klassiek gitaar leer je noten lezen, akkoorden spelen, en kun je al snel je eerste melodieën en liedjes ten gehore brengen.  We putten uit klassiek maar ook uit modern repertoire. Wil je dat favoriete nummer uit de Top40 spelen? Tuurlijk! Dat leer je ook!

Bij elektrisch gitaar ligt de nadruk op het lezen van tabulatuur, improvisatie en het spelen van solo’s en slaggitaar. O ja, en we trappen het scheurpedaal in natuurlijk 😉

DCIM100GOPROGOPR2605.
Lesruimte Gitaarles

Voor wie?
De gitaarlessen zijn voor iedereen van 6 tot 85 jaar. Voor elektrisch gitaar geldt in principe vanaf 8 jaar. Bij jongere leerlingen moet gekeken worden naar o.a. de kracht van de vingers.

Prijzen?
Er zijn veel verschillende lesmogelijkheden. Privé les per week, of 1 x per twee weken. 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Ook duolessen zijn mogelijk. De prijzen zijn hierbij ook leeftijdsafhankelijk (jonger dan 12 jaar, 12-21 jaar, en ouder dan 21 jaar)

Neem contact met ons op om te kijken welke lesvorm het best bij je past. Dan kunnen we je ook precies vertellen wat de kosten zijn

Het standaardtarief voor 30 minuten privé les, 1 x per 2 weken is 24 euro.

** de lessen van 60 minuten zijn slechts bedoeld voor zeer ver gevorderden.

DCIM100GOPROGOPR2604.

Hieronder hoor je een aantal opnames van leerlingen, die we in onze studio gemaakt hebben.