Live bands

Monkey Music heeft 3 zeer professionele live bands voor u. Welke formatie u ook kiest, met  Monkey Music bent u verzekerd van een geweldig feest dat precies aansluit op uw wensen! Hieronder ziet u de ‘gegarandeerd feest’ bands van Monkey Music. Klik op de bandnaam voor meer info of het plaatsen van een optie of boeking.
Uiteraard kunt u ook contact opnemen.


De Directie – stuwende 6 persoons allround coverband

De Directie is energiek, professioneel, swingend, klantgericht, enthousiast en spetterend.
Deze weergaloze 6-persoonsband zorgt gegarandeerd, samen met u en uw gasten, voor een onvergetelijk swingend feest. Hun aanstekelijke en verrassende mix van disco, rock, pop, en recente hits zorgt ervoor dat stilstaan onmogelijk is.

Directie Collage 1 klein

 

De Directie wordt gekenmerkt door sterke vocalen, enthousiaste, professionele muzikanten, en de interactie met het publiek. Met De Directie zullen u en uw gasten zeker met een natte rug van het dansen naar huis gaan!

Kortom, geeft u een spetterend feest, dan is DE DIRECTIE de band voor u !

www.dedirectie.com


N-RG Music – spetterend covertrio

NRG2

N-RG Music is een super swingend en zeer professioneel trio, dat uitermate geschikt is voor de muzikale invulling van bruiloften, (bedrijfs)feesten, verjaardagen en evenementen. 

Het repertoire van N-RG staat bol van superswingende dance-classics en stevige rockers, afgewisseld met easy-listening en nederpop. Altijd op een zeer aangenaam geluidsniveau.

N-RG Music; een stijlvol knalfeest!

www.n-rg.nl


Monkey Acoustic – sfeervolle luisterliedjes

Kees en Monia verzorgen (semi) akoestische muziek tijdens recepties, borrels, exposities etc. Mooie luisterliedjes afgewisseld met popsongs, soms in een jazzy jasje. De combinatie van zang, akoestisch gitaar en piano is perfect voor gelegenheden waar de muziek niet overheersend moet zijn, maar wel bij mag dragen aan de sfeer.

MonkeyAcousticOok mogen wij regelmatig een muzikale bijdrage leveren aan een huwelijksvoltrekking. Prachtig om de favoriete liedjes van een bruispaar live te mogen vertolken op een heel belangrijk moment in hun leven.

U kunt als bruidspaar uiteraard zelf de nummers uitkiezen, wij studeren deze dan graag voor jullie in. Maar we kunnen jullie natuurlijk ook suggesties geven.

 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Tevens is het mogelijk om N-RG uit te breiden met meerdere muzikanten en zo de feestvreugde nog extra te verhogen.